Silent disco toepassingen

Silent disco toepassingen

Onze sets zijn erg populair voor feestjes en op festivals. Echter ook op andere gebieden zijn de sets in te zetten voor een bijzonder evenement. Op deze pagina beschrijven wij een aantal speciale silent disco toepassingen.

Silent disco kinderfeestje

Ook voor de jongste feestvierders is silent disco een groot succes! Onze sets zijn te huur vanaf slechts enkele koptelefoons. Koppel eenvoudig de zender aan uw tablet, telefoon of laptop om een leuke playlist af te spelen via Spotify of YouTube. Muziek aan het het disco feestje kan beginnen!

Silent disco kinderfeestje

Silent Disco DJ battle huren

Silent disco battle

Drie dj’s met allen een eigen genre muziek en toch één groot feest in de zaal. Met 3 zenders kunnen de bezoekers zelf kiezen op hun koptelefoon naar welke muziek en dj ze luisteren. Bovendien geeft koptelefoon licht in de kleur van het kanaal waar ze naar luisteren. Kleur de dj-booth in diezelfde kleur en het silent disco battle feest is compleet!

Silent disco schoolfeest

Tijd voor een bijzonder schoolfeest! Met onze silent disco sets wordt het zeker een happening. Van enkele tientallen tot honderden koptelefoons. Een bijzondere gewaarwording, om mee te doen én om toe te kijken. Naast koptelefoons en zenders, leveren wij ook een compleet schoolfeest pakket met Dj, vette lichtshow en spectaculaire special effects!

Silent disco schoolfeest

Silent disco yoga

Silent Yoga

Bijzondere silent disco toepassingen. Trainen in de buitenlucht, de trainer goed verstaan, lekkere muziek erbij! Zonder overlast te verzorgen voor de omgeving. Met onze silent disco accu pakketten heeft u geen stroom meer nodig. Fitness of yoga, samen hardlopen of trainen midden in het bos. Alles kan met de verhuur pakketten die wij hier speciaal voor samengesteld hebben.

Silent seminar, beurs of congres

De koptelefoons worden niet alleen gebruikt voor feestjes. Ook voor presentaties en lezingen zijn ze zeer geschikt. Bijvoorbeeld in beurs-zalen waar te veel omgevingsgeluid niet wenselijk is. We voorzien de sprekers van een draadloze headset en de bezoekers van een hoofdtelefoon. Dit kan met de 3 kanalen in 3 zalen of area’s tegelijk. Maar ook in 1 zaal met 3 talen tegelijk. Wij voorzien dan 3 tolken van een eigen microfoon en zender, waar de bezoeker op zijn koptelefoon kan kiezen naar welke taal/kanaal er geluisterd wordt. Wist u dat wij ook álle audiovisuele materialen voor uw presentatie of beurs kunnen leveren via onze PartyZaan website.

Silent seminar koptelefoons

Silent Disco Company bingo set huren

Silent Bingo en Pubquiz

Ook voor spelletjes, zoals bingo of een pubquiz is het een vernieuwend concept. Bijvoorbeeld op het terras, zonder overlast te veroorzaken met een presentator of harde muziek. Echter gegarandeerd een uitstekende verstaanbaarheid. Het bereik is groot, de klank helder en ook voor een lekker muziekje tussendoor zit je goed met deze silent disco koptelefoons.

Speel corona-proof! Op grotere afstand of in meerdere ruimtes. Silent Disco is hier bijzonder geschikt voor.

BEL DIRECT