Verhuur silent disco

Silent Disco Verhuur

Voor je eigen silent disco feestje heb je 3 dingen nodig: een aantal koptelefoons, 1 tot 3 zenders en een mediaspeler (smartphone, tablet, DJ-set, MP3-speler, iPod, etc.). De headphones en zenders huur je bij ons. Eenmaal je bestelling in huis, speel je eenvoudig je favoriete playlists af of sluit je je eigen DJ-set aan!

 Bestel koptelefoons, zenders of complete sets online
 Ontvang en verzend je bestelling per post, overal in Nederland
 Altijd inclusief handleiding, retourlabel en sluitmateriaal
 Schone, nette koptelefoons; direct klaar voor gebruik
 Vanaf 25 koptelefoons gratis verzending

How to silent disco?

Een silent disco feestje heb je in no-time opgezet!

Stap 1: Maak verbinding tussen de zender en jouw mediaspeler (mobiel, tablet, DJ-set, etc.)
Stap 2: Geef iedereen een koptelefoon
Stap 3: Start de muziek!

Silent Disco bestellen

Onze silent disco verhuur materialen zijn via de Product Pagina eenvoudig te bestellen. Wij hebben voor het gebruiksgemak al enkele sets samengesteld. Deze kun je eventueel aanvullen met losse koptelefoons en zenders om je set tot het gewenste aantal producten aan te vullen.
Daarnaast bieden we sets voor speciale gelegenheden, zoals een yoga-set of een bingo set. Bij deze sets krijg je er bijvoorbeeld een microfoon bij. 

Staat jouw product er niet bij of heb je ook nog andere materialen nodig? Stuur een berichtje of bel ons even

De verzendkosten bedragen totaal € 14,50 inclusief BTW. Vanaf 25 koptelefoons zijn de verzendkosten (+retourlabel) gratis. Wil je de koptelefoons meerdere dagen gebruiken? De tweede dag berekenen wij slechts voor de helft! Je krijgt er dan adapters bij om ze weer op te laden.

Veel gekozen Silent Disco sets

Wi je een populaire set voor jouw Silent Disco huren? Silent Disco Company heeft een aantal veelvoorkomende sets inclusief één zender samengesteld. Wij voorzien deze sets altijd van een aansluitkabel om een telefoon, laptop of tablet aan te sluiten.
Wil je liever een DJ-set aansluiten? Dan kun je de DJ-set kabel kosteloos toevoegen aan je bestelling via de categorie verloopkabels

Ons standaard sets zijn voorzien van 1 zender. Hiermee kun je 1 kanaal uitzenden. De koptelefoons zijn geschikt om 3 kanalen te ontvangen. Wil je dus 2 of 3 playlists tegelijk afspelen op jouw feest, dan kun je 1 of 2 extra zenders toevoegen. Verder op deze pagina kun je ook extra zenders of kabels toevoegen aan de bestelling.

Staat het gewenste aantal koptelefoons er niet bij? Wij hebben ook grotere sets beschikbaar. Je kunt je set met extra koptelefoons uitbreiden naar ieder gewenst aantal, deze kun je dan eenvoudig hieronder toevoegen. Daarnaast ben je niet gebonden aan een set. Heb je slechts 8 koptelefoons nodig, dan bestel je deze gewoon los met 1,2 of 3 zenders. Wij hanteren geen minimum order!


Losse koptelefoons en zenders toevoegen

Stel je liever je bestelling geheel zelfstandig samen met de losse onderdelen? Of wil je je set uitbreiden met enkele extra silent disco koptelefoons of zenders? Dan kan dat hieronder. Indien je alleen gebruik wenst te maken van de draadloze accu-zenders, dan is de set ook zelf via de onderstaande producten samen te stellen.

  1. Kies het totaal aantal koptelefoons
  2. Maak een keuze tussen de normale zender of de bluetooth accu zenders en bestel het gewenste aantal (1,2 of 3)


Silent disco verhuur pakket laten versturen per post

Wij versturen de silent disco koptelefoons ook per post. Deze worden tijdig verstuurd, zodat u de sets altijd 1 of 2 dagen van tevoren al in huis hebt.
Verzenden kost totaal € 14,50 inclusief BTW en is vanaf 25 koptelefoons zelfs helemaal gratis! Wij laten de pakketten naar uw adres sturen en voegen ook een retourlabel toe. Hiermee kunt u het pakket weer inleveren bij een PostNL punt. U hoeft daar dus niet meer te betalen en plakt het retourlabel eenvoudig op de transportbox.


Een evenement op plaatsen waar geen stroom aanwezig is?

In de meeste gevallen worden onze sets verhuurd met normale zenders, welke aangesloten worden op een stopcontact. Wanneer die mogelijkheid er niet is, hebben wij daarvoor speciale accu-zenders beschikbaar. Deze maken het mogelijk een feest te organiseren op het strand, midden in het bos of in de bus. Ook voor city-tours is dit een uitkomt. De draadloze silent disco zenders beschikken over een bluetooth verbinding met uw telefoon én zijn standaard uitgerust met een kleine dasspeld microfoon. Deze zender hebben net als alle koptelefoons een ingebouwde accu en gaan minimaal 8 uur mee.


Waar worden onze silent disco pakketten allemaal voor gebruikt?

Kinderfeestje

Ook voor de jongste feestvierders is silent disco een groot succes! Onze sets zijn te huur vanaf slechts enkele koptelefoons. Koppel eenvoudig de zender aan uw tablet, telefoon of laptop om een leuke playlist af te spelen via Spotify of YouTube. Muziek aan het het disco feestje kan beginnen!

Silent disco kinderfeestje

Silent Disco DJ Battle organiseren met koptelefoons

DJ-Battle

Drie dj’s met allen een eigen genre muziek en toch één groot feest in de zaal. Met 3 zenders kunnen de bezoekers zelf kiezen op hun koptelefoon naar welke muziek en dj ze luisteren. Bovendien geeft koptelefoon licht in de kleur van het kanaal waar ze naar luisteren. Kleur de dj-booth in diezelfde kleur en het silent disco battle feest is compleet!

Silent Yoga met koptelefoons

Bijzondere silent disco verhuur toepassingen. Trainen in de buitenlucht, de trainer goed verstaan, lekkere muziek erbij! Zonder overlast te verzorgen voor de omgeving. Met onze silent disco accu pakketten heeft u geen stroom meer nodig. Fitness of yoga, samen hardlopen of trainen midden in het bos. Alles kan met de verhuur pakketten die wij hier speciaal voor samengesteld hebben.

Silent disco yoga. Huur koptelefoons voor een sport evenement.

Koptelefoons voor een congres in meerdere talen

Een congres in meerdere talen met koptelefoons

De koptelefoons worden niet alleen gebruikt voor feestjes. Ook voor presentaties en lezingen zijn ze zeer geschikt. Bijvoorbeeld in beurs-zalen waar te veel omgevingsgeluid niet wenselijk is. We voorzien de sprekers van een draadloze headset en de bezoekers van een hoofdtelefoon. Dit kan met de 3 kanalen in 3 zalen of subruimtes tegelijk. Maar ook in 1 zaal met 3 talen tegelijk. Wij voorzien dan 3 tolken van een eigen microfoon en zender, waar de bezoeker op zijn koptelefoon kan kiezen naar welke taal/kanaal er geluisterd wordt. Wist u dat wij ook álle audiovisuele materialen voor uw presentatie of beurs kunnen leveren via onze PartyZaan website.

Silent Disco Bingo

Silent Disco Bingo is vooral heel populair bij de muzikale versie van bingo. Hier strepen de spelers geen getallen af die omgeroepen worden, maar moeten zij actief luisteren naar diverse artiesten en muzikale cues die afgespeeld worden. Omdat elke speler zijn/haar eigen koptelefoon heeft, kunnen zij zich volledig op het spel concentreren.
Uiteraard is deze set ook voor de gewone bingo te gebruiken. Hier zit nog een bijkomend voordeel aan: het spel is hiermee – corona-proof – in meerdere zalen tegelijk te spelen.

Wij bieden 3 sets aan:
Set 1) Alleen de koptelefoons, zender en microfoon
Set 2) Koptelefoons, zender, microfoon, plus bingomachine, bingokaarten en stiften
Set 3) Het hele pakket, inclusief presentator die de hele avond begeleid

Silent disco bingo huren


Alle product categorieën op een rijtje.

Hieronder een overzicht van al onze silent disco verhuur producten. Bij de complete sets ziet u al onze standaard pakketten met koptelefoons en 1 gewone zender. In deze categorie kunt u ook losse koptelefoons aan uw set toevoegen en eventueel extra zenders. Wilt u gebruik maken van de draadloze zenders op accu, dan is de eenvoudigste optie losse koptelefoons en draadloze zenders te bestellen in de juiste aantallen. Al onze zenders worden geleverd met mini-jack aansluiting om een telefoon, tablet of laptop aan te sluiten. In de categorie kabels kun je ook kiezen voor een XLR-Kabel, waarmee je eenvoudig een dj-set aan kunt sluiten op de silent disco zender.

BEL DIRECT