Losse koptelefoons en zenders huren

Stel je liever je bestelling geheel zelfstandig samen met de losse onderdelen? Of wil je je set uitbreiden met enkele extra silent disco koptelefoons of zenders? Dan kan dat hieronder. Indien je alleen gebruik wenst te maken van de draadloze accu-zenders, dan is de set ook zelf via de onderstaande producten samen te stellen.

1. Kies het totaal aantal koptelefoons
2. Maak een keuze tussen de normale zender of de bluetooth accu zenders en bestel het gewenste aantal (1,2 of 3)

Silent disco bestellen

Wil je een populaire set voor jouw silent disco feest huren? Silent disco company heeft een aantal veelvoorkomende sets inclusief 1 zender samengesteld. Wij voorzien deze sets altijd van een aansluitkabel om een telefoon, laptop of tablet aan te sluiten. Wil je liever een dj-set aansluiten? Dan kan je de DJ-set kabel kosteloos toevoegen aan je bestelling via de categorie verloopkabels.

Onze standaard sets zijn voorzien van 1 zender. Hiermee kan je 1 kanaal uitzenden. De koptelefoons zijn geschikt om 3 kanalen te ontvangen. Wil je dus 2 of 3 playlists tegelijk afspelen op jouw feest, dan kan je 1 of 2 extra zender toevoegen. Verder op deze pagina heb je ook de mogelijkheid om losse extra zender toe te voegen.

Staat het gewenste aantal koptelefoons er niet bij? Wij hebben ook grotere sets beschikbaar. Je kunt je set met extra koptelefoons uitbreiden naar ieder gewenst aantal, deze kun je dan eenvoudig hieronder toevoegen. Daarnaast ben je niet gebonden aan een set. Heb je slechts 8 koptelefoons nodig, dan bestel je deze gewoon los met 1,2 of 3 zenders. 

 

Onze voordelen

 Bestel koptelefoons, zender of complete sets eenvoudig online
✓ Ontvang en verzend je bestelling per post, overal in Nederland
✓ Altijd inclusief handleiding, retourlabel en sluitmateriaal
✓ Schone, nette koptelefoon, opgeladen en direct klaar voor gebruik
✓ Voordelige verzending en vanaf 25 stuks zelf helemaal gratis verzonden

Silent disco 3 zenders huren klein

How to silent disco

Een silent disco feestje heb je in no-time opgezet!

Stap 1: Maak verbinding tussen de zender en jouw mediaspeler (mobiel, laptop)
Stap 2: Geef iedereen een koptelefoon
Stap 3: Start de muziek!

Silent Disco koptelefoon handleiding

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen totaal € 14,50 inclusief btw. Dit is voor het leveren met PostNL bij u thuis én een retourlabel waarmee u het pakket weer in kunt leveren bij een PostNL-punt bij u in de buurt.

Vanaf 25 koptelefoons zijn deze verzendkosten helemaal gratis!

Silent disco huren per post

Een evenement op plaatsen waar geen stroom is

In de meeste gevallen worden onze sets verhuurd met normale zenders, welke aangesloten worden op een stopcontact. Wanneer die mogelijkheid er niet is, hebben wij daarvoor speciale accu-zenders beschikbaar. Deze maken het mogelijk een feest te organiseren op het strand, midden in het bos of in de bus. Ook voor city-tours is dit een uitkomt. De draadloze silent disco zenders beschikken over een bluetooth verbinding met uw telefoon én zijn standaard uitgerust met een kleine dasspeld microfoon. Deze zender hebben net als alle koptelefoons een ingebouwde accu en gaan minimaal 8 uur mee.

Draadloze silent disco zender

Waar worden onze silent disco sets allemaal voor gebruikt

Silent disco kinderfeestje

Kinderfeestje

Ook voor de jongste feestvierders is silent disco een groot succes! Onze sets zijn te huur vanaf slechts enkele koptelefoons. Koppel eenvoudig de zender aan uw tablet, telefoon of laptop om een leuke playlist af te spelen via Spotify of YouTube. Muziek aan het het disco feestje kan beginnen!

DJ Battle

Drie dj’s met allen een eigen genre muziek en toch één groot feest in de zaal. Met 3 zenders kunnen de bezoekers zelf kiezen op hun koptelefoon naar welke muziek en dj ze luisteren. Bovendien geeft koptelefoon licht in de kleur van het kanaal waar ze naar luisteren. Kleur de dj-booth in diezelfde kleur en het silent disco battle feest is compleet!

Silent Disco DJ battle huren
Silent disco kinderfeestje

Silent Yoga

Bijzondere silent disco toepassingen. Trainen in de buitenlucht, de trainer goed verstaan, lekkere muziek erbij! Zonder overlast te verzorgen voor de omgeving. Met onze silent disco accu pakketten heeft u geen stroom meer nodig. Fitness of yoga, samen hardlopen of trainen midden in het bos. Alles kan met de verhuur pakketten die wij hier speciaal voor samengesteld hebben.

Een congres in meerdere talen met koptelefoons

De koptelefoons worden niet alleen gebruikt voor feestjes. Ook voor presentaties en lezingen zijn ze zeer geschikt. Bijvoorbeeld in beurs-zalen waar te veel omgevingsgeluid niet wenselijk is. We voorzien de sprekers van een draadloze headset en de bezoekers van een hoofdtelefoon. Dit kan met de 3 kanalen in 3 zalen of area’s tegelijk. Maar ook in 1 zaal met 3 talen tegelijk. Wij voorzien dan 3 tolken van een eigen microfoon en zender, waar de bezoeker op zijn koptelefoon kan kiezen naar welke taal/kanaal er geluisterd wordt. Wist u dat wij ook álle audiovisuele materialen voor uw presentatie of beurs kunnen leveren via onze PartyZaan website.

Koptelefoons voor een congres in meerdere talen
Silent disco bingo huren

Silent disco bingo

Silent Disco Bingo is vooral heel populair bij de muzikale versie van bingo. Hier strepen de spelers geen getallen af die omgeroepen worden, maar moeten zij actief luisteren naar diverse artiesten en muzikale cues die afgespeeld worden. Omdat elke speler zijn/haar eigen koptelefoon heeft, kunnen zij zich volledig op het spel concentreren.
Uiteraard is deze set ook voor de gewone bingo te gebruiken. Hier zit nog een bijkomend voordeel aan: het spel is hiermee – corona-proof – in meerdere zalen tegelijk te spelen.

Wij bieden 3 sets aan:
Set 1) Alleen de koptelefoons, zender en microfoon
Set 2) Koptelefoons, zender, microfoon, plus bingomachine, bingokaarten en stiften
Set 3) Het hele pakket, inclusief presentator die de hele avond begeleid

BEL DIRECT