Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Veelgestelde vragen / FAQ

Je kunt bij ons koptelefoons huren vanaf 1 stuk. Vanaf 25 stuks verzenden wij deze gratis en kun je deze met het retourlabel gratis terugsturen.

Onze koptelefoons zijn voorzien van 3 kanalen. Heb je 1 dj of playlist, dan heb je 1 zender nodig. Werk je liever met 2 of 3 playlists of dj’s, dan kan je tot 3 zenders gebruiken. Op de koptelefoon kan de luisteraar dan kiezen naar welke zender/muziek deze luistert. De kanalen 1,2 en 3 zorgen allemaal voor een andere kleur (rood, groen en blauw) licht op de koptelefoon. Je kunt dan zien wie waar naar luistert.

Standaard leveren wij de zender met een kabeltje dat verloopt naar ‘mini-jack‘. De is de standaard kleine plug welke in een mediaspeler zoals een laptop, tablet en in de meeste telefoons past. Voor de nieuwste iPhones heb je het bij de telefoon geleverde verloopje nodig. Op de mediaspeler kan je vervolgens een playlist afspelen van bijvoorbeeld YouTube of Spotify.

Wil je liever een dj-set of iets anders aansluiten? Geef dit dan aan ons aan. Wij zorgen dan voor de juiste verloopkabel naar bijvoorbeeld ‘XLR‘ of ‘Tulp‘ (rood/wit) aansluiting.

Wanneer u een set op zaterdag nodig heeft, verzenden wij deze ruim van tevoren. In dat geval op woensdag. De set is doorgaans na 1 dag in huis met de post, maar omdat hier soms vertraging optreedt, nemen wij een dag extra.

Wij vragen u de set de dag na gebruik weer te retourneren. Valt dat op een zondag, gaan wij er vanuit dat u de set op maandag weer inlevert bij het PostNL punt.

Vanaf 25 koptelefoons versturen wij de set gratis. Dit houdt in dat wij de verzendkosten betalen en de set voorzien van een retourlabel. Hiermee kunt u de transportbox weer inleveren bij een PostNL punt. Het retourlabel is dan al door ons betaald. U betaalt geen verzendkosten meer bij het weer inleveren van de transportbox.

Onder de 25 koptelefoons rekenen wij verzendkosten. Wij verzenden naar u €7,25 en stoppen weer een retourlabel (€7,25) in de transportbox. Totaal betaalt u dan € 14,50 aan verzendkosten.

Dit is zeker mogelijk. Bij ons depot in Zaandam bent u op afspraak altijd van harte welkom om de materialen zelf op te halen en weer terug te brengen.

Onze koptelefoons hebben een batterijduur van minimaal 10 uur.

De zenders hebben een bereik van maximaal 300 meter in open ruimtes. Door muren kan het bereik afnemen, maar het is nog altijd tientallen meters.

De koptelefoons werken op batterij. De ‘standaard’ zenders werken met een adapter op het stopcontact.

Wij beschikken ook over een zender op accu. Hiermee heeft u dus helemaal geen stroom meer nodig en kunt u op iedere gewenste locatie genieten van uw Silent Disco set. Geeft u bij het bestellen wel specifiek aan dat u een (draadloze) accu zender nodig heeft in dat geval.

Nee. U kunt duizenden koptelefoons aansluiten op 1 zender.

Onze koptelefoons worden ook vaak ingezet voor een stil congres of een seminar. Het is daarbij mogelijk om op 3 verschillende locaties tegelijk een presentatie te geven, dankzij de 3 kanalen, zonder elkaar te storen.

Mocht er slechts 1 locatie zijn, dan kunnen we met de 3 kanalen in 3 verschillende talen tegelijk uitzenden, als u meerdere tolken inzet. Op deze manier kunnen gasten in de zaal kiezen naar welke taal zij luisteren.

Naast Silent Disco beschikken wij over een ruim assortiment aan audiovisuele materialen. Van dj-sets tot aan alles dat er nodig is voor een congres. Neemt u gerust contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Voor alle overige audioviuele materialen verwijzen wij u graag door naar PartyZaan. Bestellingen van PartyZaan en Silent Disco Company kunnen gecombineerd worden. Neem gerust contact met ons op.

BEL DIRECT