Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Onze koptelefoons worden gedragen door honderden feestgangers en gaan door duizenden handen. Het is daarom van groot belang om deze grondig te reinigen na elk gebruik. Wij willen dat iedere gebruiker en nette, schone koptelefoon kan pakken. Je moet deze immers wel op de hele avond op je hoofd hebben!
Hoewel het misschien niet het eerste is waar je aan denkt als klant: hygiëne is belangrijk bij Silent Disco.

Wij zijn er trots op dat we onze koptelefoons en zenders na elk gebruik hygiënisch reinigen. Dat is veel werk.
Het is veel extra werk dat diverse verhuurbedrijven niet wensen te doen.

Deze maatregelen nemen we graag, omdat we kwaliteit en service het meest belangrijk vinden. Ze staan nog helemaal los van de coronacrisis en de daaruit voortvloeiende voorschriften.
Hierdoor is hygiëne nog essentiëler geworden om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Schone silent disco koptelefoons

Wanneer onze sets weer terug zijn (met de post of naar het magazijn teruggebracht), is het elke keer weer een verrassing wat we in de box aantreffen. Uiteraard gaan veruit de meeste mensen netjes met de gehuurde spullen om. Soms echter, zijn mensen zichzelf volledig te buiten gegaan en zijn de koptelefoons aan grondige reinigingsbeurt toe.
Hieronder onze Top 5 van meest voorkomende “onregelmatigheden” bij onze Silent Disco koptelefoons.

  1. Vette vingers
  2. Drank (druppels)
  3. Haarproduct (gel, wax, mousse)
  4. Haar (zowel echt haar als van een pruik)
  5. Glitter

Schone silent disco box

Wij leveren de koptelefoons altijd in een nette, stevige box. Dat is heel handig, want dan hoef je zelf geen winkelmand, boodschappentas of trolly mee te nemen wanneer je de koptelefoons zelf ophaalt.
Het grootste deel van onze silent disco sets verzenden we per post en daarbij is zo’n box ook extra veilig. Bij de box leveren we – naast een handleiding – tevens sluitmateriaal en een retourlabel, zodat je hem alleen maar bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt hoeft in te leveren; zonder poeha.

Net als met de koptelefoons, komt de box niet altijd even schoon terug. Dat is helemaal niet erg, want dat maken we gewoon weer in orde.
Hierbij de meest bijzondere vondsten in de silent disco boxen.

  1. Gras
  2. Chips
  3. Zand/ Aarde
  4. Bouwstof
  5. Drank

Schone set

Het moge duidelijk zijn na het lezen van dit blog: hygiëne is belangrijk bij Silent Disco. Wij controleren élke koptelefoon en élke zender. We maken ze allemaal schoon, ook als er geen zichtbaar vuil op zit. Dat is veel werk, maar het is werk dat we graag doen voor onze klant. Je kunt van ons het beste verwachten.

Zelf een silent disco setje bestellen? Bestel direct via de website, stuur een bericht via de website, mail ons of bel ons! De regelen het dan direct en je kunt dezelfde dag nog een set op komen halen. Als het om een post-order gaat, gaat de box dezelfde dag nog de deur uit (bij voorkeur 2 tot 3 dagen voor aanvang van het feest, zodat het pakket zeker op tijd bij jou is).

BEL DIRECT