Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Een fris thema voor een kinderfeest kan een hele opgave zijn. Je wordt als ouder geacht elk jaar met iets leuks op de proppen te komen en het kan niet elk jaar glow in the dark zijn. Je wilt iets leuks, vrolijks, iets waar de kinderen hun energie kwijt kunnen en als het ook nog eens niet te veel overlast geeft, is dat helemaal een voordeel!
In dit blog bespreken we het Silent Disco Kinderfeest: een alternatief dat aan alle bovenstaande eisen voldoet!

Kinderfeest zonder geluidsoverlast
Kleine aantallen bestellen is mogelijk
Per post naar je verzonden en na afloop slechts bij PostNL inleveren
Weinig apparatuur, in 3 stapjes aansluiten (handleiding meegeleverd)
Speel eigen muziek (Spotify, YouTube, etc.) op 1, 2 of 3 kanalen

Hoe werkt zo’n silent disco kinderfeest?

Je hebt 3 onderdelen nodig om van je gewone feest een silent disco feest te maken: een aantal koptelefoons (afhankelijk van het aantal gasten), een aantal zenders (minstens 1, maximaal 3) en één of meerdere mediaspelers. Deze mediaspeler kan elk apparaat zijn (MP3-speler, iPod, smartphone, tablet, laptop, etc.) zolang het maar een mini-jack plug 3.5 mm heeft.
Omdat enkele apparaten zo’n aansluiting niet meer hebben, wijzen we je graag op een zender met ingebouwde bluetooth of een losse bluetooth receiver.

Verbind je mediaspeler(s) met de zender(s), schakel de koptelefoons in en het kinderfeest kan beginnen!

TIP: Hoewel het niet vaak voorkomt op een kinderfeest, kan er ook een DJ-set aangesloten worden op de zenders. Een DJ kan dan live muziek draaien voor de kinderen.

Silent Disco koptelefoon handleiding

Elke koptelefoon heeft zijn eigen aan-/ uitschakelaar. Deze zit onderaan de koptelefoon. Je merkt dat de koptelefoon aan staat wanneer de ledverlichting begint te branden.

Vlak ernaast zit er kanaalkeuze. Elk kanaal heeft een andere kleur ledlampjes: blauw, rood en groen.
Wanneer je 2 of 3 zenders huurt, kunnen de kinderen zelf kiezen naar welke muziek ze luisteren.

Ten slotte heeft iedere koptelefoon ook een eigen volumeregeling. Hierdoor kan elk kind zelf bepalen hoe hard zijn of haar muziek binnenkomt.

De 3 kanalen die de zenders uitzenden en de 3 kanalen die de koptelefoons ontvangen, komen precies overeen.

Wat zijn de voordelen van een silent disco party?

Het meest voor de hand liggende voordeel is het uiteraard het elimineren van geluidsoverlast. De kinderen kunnen lekker dansen, springen en buigen op hun favoriete muziek, terwijl de omgeving (en jij) niets horen, behalve de voetjes op de vloer. Geen klagende buren of knallende hoofdpijn achteraf.

Door twee zenders te gebruiken kun je verschillende muziekstijlen afspelen, zodat elk kind wat wils heeft. Denk bijvoorbeeld aan een mix tussen muziek speciaal voor kinderen en Top40 muziek voor de wat oudere kinderen. Of ‘iets voor de jongens’ en ‘iets voor de meisjes’. Een apart kanaal met bekende tunes van hun favoriete (TV-/ internet-) series.
Keuzes genoeg: zo blijven de kinderen uren vermaakt.

Wanneer je kiest voor een draadloze zender met accu open je weer heel nieuwe deuren. Omdat deze zender een ingebouwde batterij heeft, kun je overal een silent disco houden. Verplaats het kinderfeest naar het strand, het bos of het schoolplein: alles is mogelijk!

Een set bestellen

Bestellen kan op 3 manieren: bestel via de website (los of in sets), stuur een berichtje of bel direct met een van onze vriendelijke medewerkers. We zitten doordeweeks van 10 tot 18 uur voor je klaar om je vlot en adequaat te helpen.
Ook voor eventuele vragen (over een silent disco kinderfeest of geheel wat anders) kun je bij ons terecht: geen keuzemenu, direct een persoon aan de lijn.

BEL DIRECT