Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Silent Disco – 10 koptelefoons 2 zenders op stroom

60,50

Productomschrijving

Complete silent disco set met 10 koptelefoons en 2 zenders.
Eenvoudig koppelen aan telefoon, laptop of tablet met het bijgeleverde kabeltje (bekijk de verloopjes).
Speel zelf playlists van Spotify, Youtube of ander platform. Inprikken en het feest kan beginnen!
De koptelefoons gaan minstens 8 uur mee. Ze hebben een warme klank, een goede bas en een groot bereik. Ze geven ook licht in het donker waardoor het geheel er opvallend feestelijk uitziet!

Heb je vragen over dit product? Bel ons of stuur ons een chatbericht.

Wil je het product meerdere dagen gebruiken? Vraag dan eenvoudig een offerte aan met staffelkorting.

Op voorraad


Gratis verzending vanaf € 60,-
Zeer scherpe prijzen
De beste Silent Disco koptelefoons op de markt
Te huur in ieder gewenst aantal

Prijzen zijn inclusief btw. Wij versturen de materialen altijd ruim op tijd, zodat deze tijdig bij u afgeleverd worden. (Orders worden 3 dagen voor de dag dat u ze gaat gebruiken verzonden)

Dag werkdag na gebruik kunt u de box weer inleveren bij een PostNL punt naar keuze met het bijgevoegde retourlabel.

De periode tussen verzenden en retour ontvangen zien wij totaal als slechts 1 huurdag.

Kies u gebruiks-dag straks bij het invullen van uw adres.

Beschrijving

Pakket ‘Silent Disco – 10 koptelefoons 2 zenders’ is een leuk startpakket voor een klein feestje thuis of in een vakantiehuisje.

Voor silent disco heb je 3 dingen nodig: koptelefoons, zenders en een mediaspeler (smartphone, tablet, laptop, DJ-gear). De koptelefoons en zenders huur je bij ons, de mediaspeler regel je zelf. Daarmee speel je je favoriete tracks en playlists van Spotify, Apple Music, YouTube Music, Soundcloud, Deezer of welk platform dan ook. Iedereen luistert naar jouw muziek, maar de omgeving hoort er niets van.

Verbind 2 of 3 zenders en geef je gasten iets te kiezen! Met een knop op de koptelefoon kan iedereen kiezen tussen meerdere kanalen. Zo luister de ene gast naar Top40-muziek en even verderop gaat een ander los op hardcore (bijvoorbeeld!)
Hiervoor heb je wel 2 of 3 zenders (en mediaspelers) nodig.

 

Silent disco 3 zenders huren klein
Huur 3 zenders voor 3 verschillende kanalen.

Silent Disco koptelefoons

De set Silent Disco – 10 koptelefoons 2 zenders is uitermate geschikt voor een goed feestje, maar ook veel gebruikt voor een kinderfeestje. Daarnaast voor een silent bingo, een pubquiz, of een presentatie. Iedere bezoeker of feestganger kan zijn eigen volume bepalen, zonder dat er in de omgeving iets te horen is. Zo kan je 8 uur lang uit je dak gaan, zonder ruzie met de buren!

De koptelefoons hebben een warme heldere klank, een goede bas en een groot bereik. Zo zijn ze ook in grote aantallen te gebruiken buiten of in zalen. Ze geven ook licht in het donker waardoor het geheel er opvallend feestelijk uitziet!

De hoofdtelefoons hebben standaard 3 kanalen. Met de bijgeleverde zender kan er 1 kanaal, met bijpassende kleur licht gekozen worden. Wanneer u 1 of 2 zenders toevoegt aan het pakket, kunnen er meerdere kanalen tegelijk gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor 2 soorten muziek tegelijk, waarbij de luisteraar tijdens het feest kan kiezen waar hij naar wil luisteren. Hiermee is ook een DJ-battle mogelijk en kan je zien naar welke DJ iedere bezoeker luistert.

De zender is eenvoudig te koppelen met het bijgeleverde kabeltje aan een telefoon, laptop of tablet. Daarmee is het mogelijk een playlist af te spelen via Spotify of Youtube.
Inprikken en het feest kan beginnen! Op verzoek leveren wij de set ook met andere kabels, zodat u er een dj-set of thuis-installatie op aan kunt sluiten.

Go wireless

De zender in dit pakket is niet draadloos. Wij hebben echter wel draadloze zenders – met ingebouwde accu – in het assortiment. Ideaal voor mobiele evenementen of plekken waar niet standaard een stroompunt aanwezig is, zoals het strand, het bos of natuurgebied. Deze zender heeft ook bluetooth-functionaliteit om nog efficiënter te verbinden. De batterij van deze zender gaat minstens 10 uur mee.

Silent disco verzenden en terugsturen per post

Wij verzenden onze sets door heel Nederland. Verzenden en terugsturen is volledig gratis en heel eenvoudig. Wij voegen namelijk bij elke bestelling een retourlabel en sluitmaterialen. Na het feest sluit je het pakket en plak je de sticker op de box. Dan hoef je ‘m alleen nog maar bij 1 van de 3.000 PostNL-servicepunten. Wij verzenden onze sets graag ruim op tijd, zodat het bij voorkeur 1 of 2 dagen voor het feest bij je aankomt.

Wij voorzien onze pakketten van een overzichtelijke handleiding.

Wilt u er ook disco verlichting bij, kan dat via onze PartyZaan website. Deze materialen kunnen echter alleen opgehaald worden in Zaandam in verband met het formaat.

BEL DIRECT