Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Silent Disco – 500 koptelefoons met 1 zender

1.200,00

Productomschrijving

Complete silent disco set met 200 koptelefoons en 1 zender. Speel je eigen muziek af via de bijgeleverde mini-jack plug. Wij leveren ook gratis de kabels om DJ-sets aan te sluiten.

De headphones hebben een warme klank, een goede bas en groot bereik. Ze geven ook licht in het donker, waardoor het geheel er opvallend feestelijk uitziet!

Heb je vragen over dit product? Bel ons of stuur ons een chatbericht.

Wil je het product meerdere dagen gebruiken? Vraag dan eenvoudig een offerte aan met staffelkorting.

Op voorraad


Gratis verzending vanaf € 60,-
Zeer scherpe prijzen
De beste Silent Disco koptelefoons op de markt
Te huur in ieder gewenst aantal

Prijzen zijn inclusief btw. Wij versturen de materialen altijd ruim op tijd, zodat deze tijdig bij u afgeleverd worden. (Orders worden 3 dagen voor de dag dat u ze gaat gebruiken verzonden)

Dag werkdag na gebruik kunt u de box weer inleveren bij een PostNL punt naar keuze met het bijgevoegde retourlabel.

De periode tussen verzenden en retour ontvangen zien wij totaal als slechts 1 huurdag.

Kies u gebruiks-dag straks bij het invullen van uw adres.

Beschrijving

Complete silent disco set met 500 koptelefoons en 1 zender. De zender is eenvoudig aan een telefoon, laptop of tablet te koppelen met het bijgeleverde kabeltje. Speel hiermee je eigen favoriete playlist af via Spotify of Youtube. Inprikken en het feest kan beginnen!
Op verzoek leveren wij de set ook met andere kabels, zodat u er een DJ-set of thuis-installatie op aan kunt sluiten.

De koptelefoons hebben een warme heldere klank, een goede bas en een groot bereik (300 tot 500 meter). Zo zijn ze dus in grote aantallen te gebruiken – zelfs buiten of in zalen. Ze geven ook nog eens licht in het donker, waardoor het geheel er direct opvallend feestelijk uitziet!

De hoofdtelefoons hebben standaard 3 kanalen. Met de bijgeleverde zender kan er 1 kanaal, met bijpassende kleur licht gekozen worden (blauw, rood of groen). Wanneer u 1 of 2 zenders toevoegt aan het pakket, kunnen er meerdere kanalen tegelijk gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor 2 soorten muziek tegelijk, waarbij de luisteraar tijdens het feest kan kiezen waar hij naar wil luisteren. Hiermee is ook een DJ-battle mogelijk en kan je zien naar welke DJ iedere bezoeker luistert.

Silent disco 3 zenders huren klein
Voor 3 kanalen heeft u 3 silent disco zenders nodig.

De set Silent Disco – 500 koptelefoons is uitermate geschikt voor een goed feestje, maar ook veel gebruikt voor een kinderfeestje. Daarnaast voor een silent bingo, een pubquiz, of een presentatie. Iedere bezoeker of feestganger kan zijn eigen volume bepalen, zonder dat er in de omgeving iets te horen is. Zo kan je zelfs thuis uit je dak gaan, zonder ruzie met de buren!

Verzenden – Silent Disco – 500 koptelefoons

Wij verzenden de sets naar ieder gewenst adres in Nederland. Voor deze set (Silent Disco – 500 koptelefoons) is dat helemaal gratis en ontvangt u ook een retourlabel om het ook weer gratis terug te sturen. Wij verzenden set sets ruim op tijd, zodat het altijd 1 of 2 dagen van tevoren bij u aankomt.

Wij voorzien onze pakketten van een overzichtelijke handleiding.

Wilt u er ook disco verlichting bij, kan dat via onze PartyZaan website. Deze materialen kunnen echter alleen opgehaald worden in Zaandam in verband met het formaat.

BEL DIRECT