Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Zowel Kerst als Oud en Nieuw van 2020 beloven een bijzondere tijd te worden. Het coronavirus en de daaruit voortvloeiende maatregelen gooien roet in het eten voor vele families die gezellig samen wilde komen. Dat betekent echter niet dat je niet alsnog een feestje kunt bouwen! Of 2020 nou een topjaar voor je is geweest of dat je blij bent dat het eindelijk voorbij is: je kunt het einde sowieso vieren.
Om de buren niet tot last te zijn, haal je simpelweg je gehuurde silent disco setje van stal. Sterkers nog, geef je buren ook een setje koptelefoons en laat ze meegenieten! Onze zenders hebben een bereik van 300 tot 500 meter. Iedereen kan veilig en warm thuis blijven en toch een “wij-gevoel” hebben met een silent disco tijdens de feestdagen.

Silent Disco Flat Party

Woon je in een (studenten-) flat of wooncomplex? Dan is het nog makkelijker om een feestje te organiseren. We geven je hier twee voorbeelden van hoe je een silent disco feest voor jouw flat kunt geven.
De eerste variant is een balkon party voor prettige weersomstandigheden. Mocht het te koud, te nat of te winderig zijn om op je balkon te zitten, verplaats je het feest naar binnen met een silent disco live stream party.

Silent Disco Balkon Party

Flats en appartementencomplexen hebben doorgaans een plein, binnenplaats of parkeerterrein nabij. Hier kun je een DJ met een DJ-set en silent disco zender neerzetten. Deze zender is draadloos verbonden met de koptelefoons die je aan welke bewoner van het complex hebt uitgedeeld. De bewoners kunnen dus op hun balkon gaan staan om deel te nemen aan dit evenement. Het bereik van de zenders is minstens 300 meter, dus ook op de bovenste verdieping kunnen ze gewoon meegenieten.

Je kunt het geheel visueel nog wat aantrekkelijker maken met een indrukwekkende lichtshow onderaan de flat. Denk hierbij aan krachtige lichtbundels en laserstralen.
Voor een uitgebreide show verwijzen we je graag naar www.PartyZaan.nl!

Gebouwen kleuren met silent disco feest
Gebouwen kleuren met silent disco feest

Silent Disco Live Stream Party

Bij deze variant staat de DJ niet buiten, maar lekker warm binnen. Via livestream is de muziek die hij of zij draait te horen. Vooraf heb je bij iedereen die zich aangemeld heeft een setje koptelefoons en een zender geleverd. Op deze manier luistert iedereen naar dezelfde muziek en is er toch eenheid. Wanneer je gebruik maakt van Microsoft Teams, Zoom of een ander videoplatform kun je elkaar nog zien ook!

Bestellen

Bij een silent disco tijdens de feestdagen is het grote voordeel dat je veilig, warm, in je vertrouwde omgeving een feestje kunt geven en je bent ook nog eens niemand tot last!
Gasten en buren die niet meedoen met het feest, merken er niets van.

Bestellen kan via de website, een mail, even bellen of een bericht via de contact pagina!

BEL DIRECT