Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Een Silent Disco DJ-Battle is een strijd tussen 2 of 3 DJ’s om de liefde van het publiek. De populariteit van de DJ’s is terug te zien in het aantal lichtgevende koptelefoons dat dezelfde kleur heeft als hun favoriete artiest. Deze vorm van battle is bijzonder in trek bij grotere clubs en bijvoorbeeld schoolfeesten. Elke DJ komt met een entourage en een aantal fans/ bezoekers, waardoor het eenvoudiger is om een zaal te vullen.

Hoe de strijd besloten wordt, is aan de organisator. Deze kan ervoor kiezen om op vaste tijden (elk half uur, elk uur) punten toe te kennen of rond een bepaalde tijd de minst populaire DJ af te laten vallen. Wanneer het plezier belangrijker is dan de competitie hoeft er uiteraard helemaal geen wedstrijdelement bij betrokken te zijn!

Je kunt het hele pakket – koptelefoons, zenders, Pioneer DJ-sets en LED-spots – bij ons huren. Stuur een bericht via de website, mail ons of pak de telefoon! We lopen vlot je bestelling door en je ontvangt gelijk van ons een offerte of orderbevestiging.

Meerdere DJ’s, vollere zalen
Origineel idee, vriendelijke competitie
Elk aantal (1 tot 2.500) bestellen mogelijk
. Per post naar je verzonden en na afloop slechts bij PostNL inleveren
Weinig apparatuur, in 3 stapjes aansluiten (handleiding meegeleverd)
Randapparatuur (DJ-sets / LED spots ) ook bij ons los te huur

Silent Disco DJ-Battle
Silent Disco DJ battle huren.

Hoe werkt een Silent Disco DJ-Battle?

De deelnemende DJ’s krijgen elk een kleur toegewezen: blauw, rood of groen. Het toewijzen van de kleuren kan heel eenvoudig met een simpele LED-spot. Met een schakelaar op de koptelefoon kan elke bezoeker zelf bepalen naar welke DJ zij willen luisteren.
Wanneer zij tussen de verschillende kanalen schakelen, verandert de kleur van de verlichte koptelefoon mee. Omdat de kleuren van de DJ’s overeen komen met de kleuren van de silent disco koptelefoons, is direct te herleiden hoeveel gasten er op dat moment luisteren naar elke DJ!
Daarna is het slechts nog een geval van ‘koppen tellen’ om te bepalen wie het meest (of minst) populair is bij het publiek.

Bij een Silent Disco DJ-Battle is de focus op de muziek nog groter dan normaal. Hierdoor vallen slordigheden en imperfecties van DJ’s extra op. Een uitstekende DJ zal daarom extra stralen in deze bijzondere variant!

Wat heb je nodig voor een Battle?

Voor 2 DJ’sVoor 3 DJ’s
Het juiste aantal koptelefoonsHet juiste aantal koptelefoons
DJ-set 2xDJ-set 3x
Silent Disco Zender 2xSilent Disco Zender 3x
LED-spot op DJ 2xLED-spot op DJ 3x

Hoe werkt het bestellen?

Bestellen kan via de website, per mail of per telefoon. Koptelefoons, zenders en LED-spots laten zich eenvoudig per post verzenden. Dit heeft vrijwel altijd onze voorkeur.
Pioneer DJ-sets daarentegen worden uitsluitend door ons bezorgd. Gelukkig heeft onze bezorgdienst een landelijke dekking, maar er worden wel transportkosten berekend.

Sets zonder DJ-set worden dus per post verstuurd (inclusief handleiding, retourlabel en sluitmaterialen) en vanaf 25 koptelefoons is verzenden volledig gratis.
Graag doen wij graag – óók gratis – de juiste kabels bij de set, zodat elke DJ-set erop aangesloten kan worden.

Silent Disco DJ-Battle schoolfeest

Het spannend houden van schoolfeesten kan nog wel eens een opgave zijn. De Silent Disco DJ-Battle kan daarom een leuke, competitieve variant zijn voor het volgende schoolfeest.

Elke school beschikt over doorgaans over minstens 2 leerlingen die graag een plaatje draaien. Bij sommige scholen ontstaat er soms zelfs onenigheid over wie er mag draaien op de grote avond. Nu is er een passend antwoord: ze draaien allebei (of alle drie)!

Er verschijnt ook nog een blog over schoolfeesten, dus daarin kun je nog meer inspiratie opdoen!

Voor vragen, opmerkingen en aanvragen kun je elke dag bij ons terecht. Ons team zit voor je klaar!

BEL DIRECT