Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Op de meeste feesten vragen de speakers, lampen en DJ-gear een hoop stroom, waardoor het lastig wordt om hiermee een feestje op een afgelegen plek te geven. Denk bij ‘afgelegen plek‘ bijvoorbeeld aan een feestje op het strand, in het bos of midden in een weiland.
Toch is een feest zonder stroom best eenvoudig te realiseren: gebruik een silent disco set!
Zowel de koptelefoons als de speciale zenders zijn volledig draadloos. Beide hebben ingebouwde batterijen die minimaal 8 uur meegaan (en in de praktijk vaak nog langer!).

Voordelen van een silent disco set huren

 Feest op elke locatie
Koptelefoons en zenders met ingebouwde batterij
 Geen geluidsoverlast
Feest ruim 8 uur lang, zonder tussendoor opladen

Koppel je apparaat en luister je favoriete muziek

Verbind ter plekke je mobiel, tablet of ander mobiel apparaat – met opgeladen batterij, uiteraard – met de zender(s). Je kunt met de zenders verbinden door middel van bluetooth of mini-jack (3,5 mm plug).
Elke zender zendt één kanaal uit. De koptelefoons kunnen drie kanalen ontvangen. Dat betekent dat je tot wel 3 zenders kunt gebruiken voor je silent disco feest. Koppel 3 verschillende apparaten die elk 3 verschillende muziekstijlen spelen. Zo kunnen jouw gasten zelf kiezen naar welke muziek ze luisteren, door middel van een schakelaar op de koptelefoon.
Je kunt bestaande playlists afspelen van Spotify, Soundcloud of andere streamingsdienst, maar natuurlijk ook een live-stream instellen met een DJ op een andere locatie. De DJ kan dus thuis of in de club draaien, terwijl jij en je vrienden ernaar luisteren op het strand.

Silent Disco per post ontvangen en terugsturen

Je kunt elk gewenste aantal koptelefoons bij ons bestellen, startend vanaf 1 losse koptelefoon. Je bestelling wordt ruim voor aanvang van het feest naar je verzonden. Wij geven zelf de voorkeur aan 3 dagen vóór het feest, zodat we er zeker van zijn dat je je bestelling op tijd ontvangt. Vanaf 25 koptelefoons is het bezorgen en terugzenden van je bestelling gratis.

Bij je bestelling vind je ook altijd een handleiding, sluitmateriaal en een retourlabel voor de post. Wanneer het feest voorbij is doe je alle koptelefoons en zenders terug in het krat, deze verzegel je met de bijgeleverde sluitmaterialen en lever je in bij 1 van de 3.000 PostNL-punten in Nederland.

Feest zonder stroom

Heb je vanwege dit blog interesse in een feest zonder stroom? Bekijk rustig onze sets of stel zelf je ideale pakket samen. Uiteraard kun je ook gewoon even bellen of een berichtje sturen via de site.
We zitten elke dag voor je klaar en beantwoorden vlot je vragen!

BEL DIRECT