Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Silent Disco – 20 koptelefoons 2 draadloze zenders met accu

96,80

Productomschrijving

Complete silent disco set met 20 koptelefoons en 2 draadloze zenders.
Eenvoudig koppelen aan telefoon, laptop of tablet via bluetooth of met het bijgeleverde kabeltje (bekijk de verloopjes).
Speel zelf playlists van Spotify, Youtube of ander platform. Inprikken en het feest kan beginnen!
De koptelefoons gaan minstens 8 uur mee. Ze hebben een warme klank, een goede bas en een groot bereik. Ze geven ook licht in het donker waardoor het geheel er opvallend feestelijk uitziet!

Heb je vragen over dit product? Bel ons of stuur ons een chatbericht.

Wil je het product meerdere dagen gebruiken? Vraag dan eenvoudig een offerte aan met staffelkorting.

Op voorraad


Gratis verzending vanaf € 60,-
Zeer scherpe prijzen
De beste Silent Disco koptelefoons op de markt
Te huur in ieder gewenst aantal

Prijzen zijn inclusief btw. Wij versturen de materialen altijd ruim op tijd, zodat deze tijdig bij u afgeleverd worden. (Orders worden 3 dagen voor de dag dat u ze gaat gebruiken verzonden)

Dag werkdag na gebruik kunt u de box weer inleveren bij een PostNL punt naar keuze met het bijgevoegde retourlabel.

De periode tussen verzenden en retour ontvangen zien wij totaal als slechts 1 huurdag.

Kies u gebruiks-dag straks bij het invullen van uw adres.

Beschrijving

Pakket ‘Silent Disco – 20 koptelefoons 2 draadloze zenders met accu‘ is geschikt voor feestjes in de huiskamer, op een feestlocatie of in the middle of nowhere!

Voor silent disco heb je 3 dingen nodig: koptelefoons, zenders en een mediaspeler (smartphone, tablet, laptop, DJ-gear). De koptelefoons en zenders huur je bij ons, de mediaspeler regel je zelf. Daarmee speel je je favoriete tracks en playlists van Spotify, Apple Music, YouTube Music, Soundcloud, Deezer of welk platform dan ook. Iedereen luistert naar jouw muziek, maar de omgeving hoort er niets van.

Verbind 2 of 3 zenders en geef je gasten iets te kiezen! Met een knop op de koptelefoon kan iedereen kiezen tussen meerdere kanalen. Zo luister de ene gast naar Top40-muziek en even verderop gaat een ander los op hardcore (bijvoorbeeld!)
Hiervoor heb je wel 2 of 3 zenders (en mediaspelers) nodig.

Silent disco 3 zenders huren klein
Silent disco: 3 zenders voor 3 kanalen.

Silent Disco koptelefoons

De set Silent Disco – 20 koptelefoons 2 zenders is uitermate geschikt voor een goed feestje, maar ook veel gebruikt voor een kinderfeestje. Daarnaast voor een silent bingo, een pubquiz, of een presentatie. Iedere bezoeker of feestganger kan zijn eigen volume bepalen, zonder dat er in de omgeving iets te horen is. Zo kan je 8 uur lang uit je dak gaan, zonder ruzie met de buren!

De koptelefoons hebben een warme heldere klank, een goede bas en een groot bereik. Zo zijn je ook in grote aantallen te gebruiken buiten of in zalen. Ze geven ook licht in het donker waardoor het geheel er opvallend feestelijk uitziet!

De hoofdtelefoons hebben standaard 3 kanalen. Met de bijgeleverde zenders kunnen er 2 kanalen, met bijpassende kleur licht gekozen worden. Wanneer u 1 zender toevoegt aan het pakket, kunnen de maximale drie kanalen tegelijk gebruikt worden. Hiermee is ook een DJ-battle mogelijk en kan je zien naar welke DJ iedere bezoeker luistert.

Silent disco verzenden en terugsturen per post

Wij verzenden onze sets door heel Nederland. Verzenden en terugsturen is volledig gratis en heel eenvoudig. Wij voegen namelijk bij elke bestelling een retourlabel en sluitmaterialen. Na het feest sluit je het pakket en plak je de sticker op de box. Dan hoef je ‘m alleen nog maar bij 1 van de 3.000 PostNL-servicepunten. Wij verzenden onze sets graag ruim op tijd, zodat het bij voorkeur 1 of 2 dagen voor het feest bij je aankomt.

Wij voorzien onze pakketten van een overzichtelijke handleiding.

Silent Disco Handleiding gratis verzenden per post
Silent Disco Company: gratis verzenden en terugsturen.

Bestellen kan via deze pagina, een bericht op de contactpagina, per mail of per telefoon. We zitten elke dag voor je klaar om je bestelling aan te nemen en je vragen te beantwoorden.

BEL DIRECT