Search

Gratis verzending door heel Nederland vanaf € 60,- 

Zeer scherpe prijzen voor koptelefoons en zenders

De beste Silent Disco koptelefoons op de markt

Te huur in ieder gewenst aantal

Silent Disco – 25 koptelefoons 2 zenders op stroom

114,95

Productomschrijving

Set Silent Disco – 25 koptelefoons 2 zenders. Voor een silent disco feest heb je 3 dingen nodig: de koptelefoons, zenders en ‘n mediaspeler (smartphone, tablet, DJ-set, etc.). De headphones en zenders huur je hier. Eenmaal je bestelling in huis, speel je eenvoudig je favoriete playlists af!

Heb je vragen over dit product? Bel ons of stuur ons een chatbericht.

Wil je het product meerdere dagen gebruiken? Vraag dan eenvoudig een offerte aan met staffelkorting.

Op voorraad


Gratis verzending vanaf € 60,-
Zeer scherpe prijzen
De beste Silent Disco koptelefoons op de markt
Te huur in ieder gewenst aantal

Prijzen zijn inclusief btw. Wij versturen de materialen altijd ruim op tijd, zodat deze tijdig bij u afgeleverd worden. (Orders worden 3 dagen voor de dag dat u ze gaat gebruiken verzonden)

Dag werkdag na gebruik kunt u de box weer inleveren bij een PostNL punt naar keuze met het bijgevoegde retourlabel.

De periode tussen verzenden en retour ontvangen zien wij totaal als slechts 1 huurdag.

Kies u gebruiks-dag straks bij het invullen van uw adres.

Beschrijving

Complete set: Silent disco – 25 koptelefoons 2 zenders. De zender is eenvoudig te koppelen met het bijgeleverde kabeltje aan een telefoon, laptop of tablet. Daarmee is het mogelijk een playlist af te spelen via Spotify of Youtube. Inprikken en het feest kan beginnen! Op verzoek leveren wij de set ook met andere kabels, zodat u er een dj-set of thuis-installatie op aan kunt sluiten.

Hoe start je een silent disco?

Stap 1: Maak verbinding tussen de zender en jouw mediaspeler (mobiel, tablet, DJ-set, etc.)
Stap 2: Geef iedereen een koptelefoon
Stap 3: Start de muziek!

De koptelefoons hebben een warme heldere klank, een goede bas en een groot bereik. Zo zijn je ook in grote aantallen te gebruiken buiten of in zalen. Ze geven ook licht in het donker waardoor het geheel er opvallend feestelijk uitziet!

Silent disco 3 zenders huren klein
Silent disco: 3 zenders voor 3 kanalen.

De hoofdtelefoons hebben standaard 3 kanalen. Met de bijgeleverde zenders kunnen er 2 kanalen, met bijpassende kleur licht gekozen worden. Wanneer u 1 zender toevoegt aan het pakket, kunnen de maximale drie kanalen tegelijk gebruikt worden. Hiermee is ook een DJ-battle mogelijk en kan je zien naar welke DJ iedere bezoeker luistert.

De set Silent Disco – 25 koptelefoons 2 zenders is uitermate geschikt voor een goed feestje, maar ook veel gebruikt voor een kinderfeestje. Daarnaast voor een silent bingo, een pubquiz, of een presentatie. Iedere bezoeker of feestganger kan zijn eigen volume bepalen, zonder dat er in de omgeving iets te horen is. Zo kan je zelfs thuis uit je dak gaan, zonder ruzie met de buren!

Verzenden – Silent Disco – 25 koptelefoons 2 zenders

Wij verzenden de sets naar ieder gewenst adres in Nederland. Voor deze set (Silent Disco – 25 koptelefoons 2 zenders) is het verzenden zelfs helemaal gratis en ontvangt u ook een retourlabel om het weer gratis terug te sturen. Wij verzenden set sets ruim op tijd, zodat het altijd 1 of 2 dagen van tevoren bij u aankomt.

Bestellen kan via deze pagina, een bericht op de contactpagina, per mail of per telefoon. We zitten elke dag voor je klaar om je bestelling aan te nemen en je vragen te beantwoorden.

Wij voorzien onze pakketten van een overzichtelijke handleiding.

Wilt u er ook disco verlichting bij, kan dat via onze PartyZaan website. Deze materialen kunnen echter alleen opgehaald worden in Zaandam in verband met het formaat.

BEL DIRECT